Azami Süreyi Aşacak Öğrenciler İçin Ek Sınav Duyurusu

AZAMİ SÜREYİ AŞACAK OLAN ÖĞRENCİLER

(2015 YILINDA KAYITLANAN ÖĞRENCİLER) İÇİN

EK SINAV DUYURUSU…!!!

Azami süreyi aşacak olan 2015 kayıtlı öğrenciler devamsızlıktan kaldığı dersler ve almadığı dersler haricinde mezun olabilmek için veya ek süreye hak kazanmak amacıyla ek sınav başvurusunda bulunabilirler. Öğrencilerin ek süre alabilmeleri için kalan ders sayısını en fazla 5(beş)’e indirmeleri gerekmektedir.

Ek sınava başvuru yapmak için sadece o dersi alıp başarısız olmak şartı vardır. Devamsızlıktan kalınan dersler ve hiç alınmayan derslerden ek sınav talep edilemez. Ek sınav hakkı sadece alınan ve nottan geçer not alınamayan derslerden talep edilebilir.

Şayet öğrencinin hiç almadığı ders veya devamsızlıktan kaldığı dersler de dâhil olmak üzere başarısız ders sayısını 5(beş)’e indiremezse öğrencinin Yüksekokulumuzdan ilişiği kesilecektir.

Bu nedenle tüm azami süreyi aşacak olan öğrencilere duyurulur.

Ek sınav başvuruları           : 19 - 29 Ağustos 2019

Ek Sınav Tarihleri                : 02 - 15 Eylül 2019