#EVDEKAL Sistemi İle Uzaktan Eğitim Dersleri Başladı

Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle YÖK’ün almış olduğu karar doğrultusunda teorik dersler ile ilgili eğitim öğretim süreci alınan tedbirler doğrultusunda uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilecektir.

Kullanılan sistem ile öğrencilerimiz herhangi bir internet gezgini bulunan bilgisayar, cep telefonu veya tablet ile uzaktan eğitim alabileceklerdir. Sistem için gerekli eğitim videoları Uzaktan Eğitim Sistemi ana sayfasında "Öğrenme Yönetim Sistemi Kullanım Videosu (Öğrenciler için)" isimli videoda yer almaktadır. Ayrıca aynı ayna sayfada "Öğrenme Yönetim Sistemi Kullanım Kılavuzu (Öğrenciler için)" isimli kullanma kılavuzu da bulanmaktadır. Tüm öğrencilerimiz aşağıdaki linkin ana sayfasında yer alan bu videoyu ve kullanım kılavuzunu takip ederek sisteme giriş yapabilir ve dersleri izleyebilirler.

Tüm öğrencilerimizin sorunsuz bir şekilde sistemden dersleri takip edebilmesi için yer alan eğitim videosunu ve kullanım kılavuzunu kesinlikle incelemeleri önerilmektedir. Uzaktan eğitim dersleri 30.03.2020 tarihinde uzaktan eğitim sisteminde yayınlanan yeni ders programlarınıza göre başlayacaktır.

"Uzaktan Eğitim Sistemi"ne bağlanmak için evdekal.uzem.odu.edu.tr linkine giriş yapabilirsiniz.

Eklenme Tarihi : 30-03-2020 09:07:06