Uzaktan Kütüphane Hizmetleri Duyurusu

COVID-19 virüsü nedeniyle üniversitelerde ara verilen yüz yüze eğitim, uzaktan eğitim haline dönüşmüştür. Üniversitemiz bu yeni eğitim ortamı için hizmetlerini sürdürerek uzaktan eğitim alan öğrencileri ve eğitim veren akademisyenlerini dijital bilgi kaynakları ve uzaktan hizmetleriyle desteklemektedir. Tüm öğrencilerimizin ve personelimizin bu hizmetlerden faydalanabilmesi amacıyla Üniversitemize ait uzaktan erişim (proxy-vekil sunucu) ayarlarının ve uzaktan kütüphane hizmetlerimizin, ANKOS (Anadolu Kütüphaneleri Konsorsiyumu) ile anlaşmalı olan yayınevlerinin COVID-19 virüsü nedeniyle ücretsiz erişime açtığı veritabanlarına ait erişim adresleri aşağıdaki linklerde bulunmaktadır.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Tarafından Verilen Uzaktan Hizmetler İndir
Üniversitemiz Uzaktan Erişim ve Proxy Ayarları İndir
Ücretsiz Erişim Bulunan Veritabanları Listesi İndir