ULUBEY MESLEK YÜKSEKOKULU

18 Nisan 2019 Proje Kapsamında DOKAP ile Görüşme

Yüksekokulumuz Araştırma Sahası Oluşturmak Amacıyla DOKAP ile Görüştü

Ordu Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Serkan Güney, Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Fatih Ahmet Aslan, Dr. Öğr. Üyesi Diler US ALTAY, Gıda İşleme Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Hilal Tozlu Çelik ve Veterinerlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Kalbiye Konanç; Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Yusuf Mengi ile görüştü.

Görüşmede, 2014 ile 2018 yılları arasında desteklenen projeler ve toplam bütçeler hakkında bilgi veren; 2020 ve 2024 yılları aralığında desteklenecek projeler ile ilgili fikirler sunan DOKAP Başkanı Yusuf Mengi, “Ordu Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyelerinin bizlerle ortak çalışma alanı oluşturma çabası ve bu çerçevede fikir alışverişinde bulunmalarından oldukça mutlu olduk. Bu kapsamda ikili görüşmelerin artarak devam etmesi ve böylece öğrencilerin uygulama sahalarında farkındalık elde etmesi en büyük arzumuzdur. Nazik ziyaretleri dolayısıyla Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Serkan Güney başta olmak üzere tüm hocalarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

DOKAP ile Veterinerlik, Gıda İşleme ve Kimya ve Kimyasal İşleme Bölümlerinin uygulama sahası elde etmesi noktasında neler yapılacağıyla ilgili fikir alışverişinde bulunulduğunu belirten Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Serkan Güney, “Plan aşamasında olan bir proje hakkında DOKAP ile istişarelerde bulunduk. Bölgesel kalkınma noktasında katma değer yaratacak bir projenin geliştirilmesine yönelik fikirlerimizi sunduk. İkili görüşmelerimizi derinleştirerek öğrencilerimizin teori ile pratiği bütünleştirecekleri bir araştırma ve geliştirme imkânı elde etmelerini temenni ediyor, DOKAP Başkanı Yusuf Mengi’ye göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” şeklinde konuştu.


Eklenme Tarihi : 22-04-2019 09:48:56