ULUBEY MESLEK YÜKSEKOKULU

3 Mayıs 2019 Resim Sergisi

Rektör Yarılgaç, Yüksekokulumuzda Fotoğraf Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Yüksekokulumuz Basın ve Yayıncılık Programı birinci sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Ulubey Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen açılışa Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ın yanı sıra Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serkan Güney, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Basın ve Yayıncılık Programı birinci sınıf öğrencilerinin “Temel Fotoğrafçılık” dersinde almış oldukları teknik eğitim sonrasında makro ve genel çekimlerden oluşan 38 renkli ve siyah-beyaz çalışmanın yer aldığı serginin açılış konuşmasını gerçekleştiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Sahip olduğu akademik alt yapı ile öğrencilerini sektöre hazırlayan meslek yüksekokulları sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli ara eleman eksikliğinin giderilmesi noktasında önem arz etmektedir. Biz de Ordu Üniversitesi olarak meslek yüksekokullarında öğrenim gören öğrencilerimizin, teorik ve mesleki bilgiler ışığında deneyim kazanarak uzmanlaştırılması ve sektörde yer alması konusunda sadece bilimsel alanda değil aynı zamanda sanatsal ve kültürel alanda da gerçekleştirdikleri çalışmalara destek vermekteyiz. Ulubey Meslek Yüksekokulu Basın ve Yayıncılık Programı öğrencilerinin çekmiş oldukları fotoğraflardan oluşan bu sergide yer alan çalışmalar da onların almış oldukları eğitim mesleki yaşamlarına hazırlık aşaması niteliğindedir. Bu düşüncelerle fotoğraf sergisinin gerçekleştirilmesinde emeği geçen program öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi tebrik ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Rektör Yarılgaç ve beraberindekiler fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Rektör Yarılgaç, Yüksekokulumuz Öğretim Elemanları ile Bir Araya Geldi

Sergi programı sonrasında Rektör Yarılgaç, Yüksekokulumuz akademik personeli ile bir araya gelerek “2018 yılı Üniversite İzleme Değerlendirme Kriterleri” konulu bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Rektör Yarılgaç YÖK tarafından belirlenen izleme ve değerlendirme kriterleri arasında yer alan eğitim ve öğretim, araştırma geliştirme, proje ve yayın, uluslararasılaşma, bütçe ve finansman, topluma hizmet ve sorumluluk başlıkları altındaki 42 göstergeye göre Ordu Üniversitesinin 2018 yılı verilerini öğretim elemanları ile paylaştı.


Eklenme Tarihi : 07-05-2019 10:41:22