16 Mayıs 2019 Kitap Okuma Saati Etkinliği

KİTAP OKUMA SAATİ

Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri tarafından "Toplum Bilinci ve Sosyal Sorumluluk" dersi kapsamında kitaba ayrılan süreye dikkat çekmek için “Kitap Okuma Saati” etkinliği gerçekleştirildi.

Gıda Teknolojisi Programı öğrencileri tarafından düzenlenen etkinlikte tüm öğrenciler ile akademik ve idari personel 1 (Bir) ders saati boyunca hep birlikte kitap okudu. Bu şekilde kitap okumayı yaşam tarzı haline getirmek, kitap okuma düzeyini yükseltmek ve bilinçli kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amaçlandı. Öğrencilerle yapılan görüşmelerde etkinliğin oldukça faydalı olduğunu belirterek “Günlük hayatımızda günün akışı içerisinde kitap okuma unutuluyor veya hiç aklımıza gelmiyor. Hâlbuki kitap okumak hem dinlendirici hem bilgilendirici hem de heyecanlı bir etkinlik. Ayrıca ufuk açıcı. Bu tür etkinlikler düzenli aralıklarla yapılırsa kitap okuma hayatımızın bir parçası haline gelebilir” şeklinde görüş bildirdiler.

Eklenme Tarihi : 11-06-2019 11:46:49