23 Aralık 2019 Ulubey Toplum Sağlığı Merkezi Bulaşıcı Hastalıklar Farkındalık Eğitimi

Bulaşıcı Hastalıklar İle İlgili Eğitim ve Farkındalık Semineri

Yüksekokulumuzda öğrenim gören öğrencilere Ulubey Toplum Sağlığı Merkezi tarafından AIDS, HIV ve Diğer Tüm Bulaşıcı Hastalıklar İle İlgili Eğitim ve Farkındalık Semineri verilmiştir. Seminere Yüksekokulumuz idari ve akademik personelimiz ile tüm öğrenciler katılım göstermiştir.

Eğitimde AIDS, HIV ve Bulaşıcı Hastalıklar ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla hastalıkların oluşma, yayılma, bulaşma ve tedavi süreçleri ile birlikte bu tür hastalıklardan korunma yolları hakkında bilgiler verilmiştir.

Eğitime katılan öğrencilerle yapılan görüşmelerde, eğitimin inanılmaz düzeyde faydalı olduğu ve çok bilinmeyen veya yanlış bilinen birçok bilginin doğrusunu öğrendiklerini belirtmişlerdir.

Eklenme Tarihi : 04-03-2020 10:59:02