ULUBEY MESLEK YÜKSEKOKULU

23 Mart 2017 Kuruyemiş Etkinliği

Üniversite Öğrencileri, İlkokul Öğrencileri İçin Kuruyemiş Etkinliği Düzenledi           

Yüksekokulumuz öğrencileri, Ulubey İlkokulu öğrencileri için kuruyemiş etkinliği düzenledi.

Yüksekokulumuz Gıda İşleme Bölümü öğrencileri 23 Mart perşembe günü Gıda İşleme Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hilal TOZLU ÇELİK ve Öğr. Gör. Serap ÖRÜNDÜ koordinatörlüğünde Ulubey İlkokuluna kuruyemiş etkinliği  düzenledi. Çok sayıda öğrencinin katıldığı etkinliğe, Kabadüz İlçesi Ziraat odası Başkanı İdris KURTsponsor oldu. İlkokuldaki öğrencilere kuruyemişin faydaları hakkında slayt gösterisi sunuldu. Ardından üniversite öğrencileri elleriyle hazırladıkları kuruyemişleri öğrencilere dağıttı.

23 Mart Perşembe günü saat 12:00’da Ulubey Meslek Yüksekokulu önünde toplanan öğrenciler ve hocaları  Ulubey İlkokuluna yürüyüş gerçekleştirdi. Yaklaşık 40 kişilik üniversiteli genç grup İlkokulun bahçesinde öğrenciler ile bir araya geldi. Baharın gelişi ve havaların ısınmasıyla Ulubey Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü öğrencileri öğrenciler ile mutlu vakit geçirdi.  Ardından gruplar halinde 1, 2, 3 ve 4. Sınıflara sunum gerçekleştirildi. Etkinlikte engelli çocukların bulunduğu sınıfa özel ilgi gösterildi. Üniversite öğrencileri küçük yaştaki çocuklar ile sohbet etti ve fotoğraf çekti. Miniklerin mutlu olması için ellerinden geleni yapan öğrenciler sunum sonunda sınıflarda nazar boncuklu kuruyemiş paketleri dağıttı.

İlkokul Müdürü “öğrencilerimize kuruyemiş hakkında bilgi veren ve kuru yemiş dağıtan MYO öğrencileri ile keyifli bir gün yaşadık. Bugünün küçükleri yarının büyükleridir.” dedi. Yrd. Doç. Dr. Hilal TOZLU ÇELİK ve Öğr. Gör. Serap ÖRÜNDÜ olmak üzere Yüksekokul öğrencilerine  “çok güzel ve çok eğlenceli bu etkinlik için okulum adına teşekkür ederim” dedi. Son olarak İlkokul bahçesinde İlkokul öğrencileriyle birlikte toplu fotoğraf çekildi.


Eklenme Tarihi : 12-12-2018 11:11:57