ULUBEY MESLEK YÜKSEKOKULU

20 Mart 2018 Film Galası

Ulubey Meslek Yüksekokulunda Film Galası Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Ulubey Meslek Yüksekokulu Gazetecilik ve Habercilik Bölümü öğrencileri kısa film gösterim etkinliği düzenledi.  Gençlik ve Spor Bakanlığı Sinema Kampında üniversitemizi temsil eden Gazetecilik ve Habercilik bölümü öğrencilerinin dereceye giren filmlerinin sergilendiği etkinliğe Ordu Basın İlan Kurumu Müdürü Murat Yürekli ve Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı aynı zamanda da Ordu Hayat Gazetesi imtiyaz sahibi Erdoğan Erişen’de katıldı.

Beklemek, Renksiz ve Damla Projesi gibi kısa filmlerin öğrencilerle buluştuğu etkinlikte açılış konuşmasını gerçekleştiren Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serkan Güney, Bakanlık nezdinde ve ulusal çapta derece alan öğrencileri tebrik ederek Meslek Yüksekokullarının bu tür işlerle gündeme gelmesi gerektiğinin altını çizdi. Sinema ve Toplum üzerine bir konuşma yapan Gazetecilik ve Habercilik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Anıl Kaan Uçar ise sinemanın ilk ortaya çıkışıyla birlikte toplumun bir yansıması ve toplumları bütünleştirici, yönlendirici bir araç olarak kullanıldığını belirterek batı kaynaklı sinema endüstrisi karşısında ulusal çerçevede gelişmeler kaydedilmesinin önemine değindi.

Öğrencilerin dereceye giren Cennetin Anaları isimli filmleri izlenmesinin ardından görüş ve önerilerin belirtilmesiyle etkinlik sona erdi.


Eklenme Tarihi : 08-01-2019 13:15:46