ULUBEY MESLEK YÜKSEKOKULU

Gıda Teknolojisi Programı

Gıda Teknolojisi Programının bulunduğu bölge başta olmak üzere ülkemiz gıda sanayii ve kamu kuruluşlarının ihtiyaçlarına cevap verebilecek, alanında rekabet edebilecek düzeyde bilgi ve yetenek kazandırılmış, çevre bilincinde olan, ülkesini ve mesleğini seven öğrenciler yetiştirmektir. Ayrıca farklı ölçekte gıda üretimi yapan kamu ve özel kuruluşların laboratuarında ve üretim süresince görev yapabilecek elemanlar yetiştirir.Programda öğrencilere alan derslerinin yanı sıra, laboratuar teknikleri ve diğer eğitimler de verilerek mezunların niteliklerinin arttırılması da amaçlanır.

 

Akademik Personel  
Dr. Öğr. Üyesi Hilal TOZLU ÇELİK (Bölüm Başkanı) Dahili: 3806
Öğr. Gör. Dr. Ersin ÇELEM Dahili: 3825
Öğr. Gör. Dr. Serap ÖRÜNDÜ Dahili: 3820

 

 


Ekleme tarihi: 12-12-2018 08:26:33 Güncellenme tarihi: 21-12-2023 14:55:17