Tebrik
TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri kapsamında Yüksekokulumuzdan 6 adet proje kabul almıştır.
Gıda Teknolojisi Programı öğrencilerimiz Nisa DUMAN, Selin BOL, Saadet ÇAPA ve Zeynep GÜRKAN ile proje danışmanı hocalarımız Dr. Öğr. Üyesi Hilal TOZLU ÇELİK ile Öğr. Gör. Dr. Serap ÖRÜNDÜ’yü;
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı öğrencilerimiz Enes KAYADELEN ve Çağla DOĞAN ile proje danışmanı hocalarımız Dr. Öğr. Üyesi Kalbiye KONANÇ’ı ve Öğr. Gör. Dr. Şükran ÖZTÜRK’ü; tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
Projelerin Detayı
Yürütücü Öğrenci |
Bölümü |
Proje Danışmanı |
Proje Konusu |
Nisa DUMAN |
Gıda Teknolojisi Programı |
Dr. Öğr. Üyesi Hilal TOZLU ÇELİK |
Yetiştirici Koşullarında Karayaka Koyunlarının Vücut Kondisyon Skorunun Süt Verimine Etkisinin İncelenmesi |
Selin BOL |
Gıda Teknolojisi Programı |
Dr. Öğr. Üyesi Hilal TOZLU ÇELİK |
Karayaka Koyunlarında Üretici Koşullarında Meme Morfolojisinin Süt Kalite Parametreleri Üzerine Etkisinin Belirlenmesi |
Enes KAYADELEN |
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı |
Dr. Öğr. Üyesi Kalbiye KONANÇ |
Satışa Sunulan Farklı Marka Yumurtalarda Kalite Özelliklerinin Raf Ömrüne Etkisinin Araştırılması: Ordu İli Ulubey İlçesi Örneği |
Saadet ÇAPA |
Gıda Teknolojisi Programı |
Öğr. Gör. Dr. Serap ÖRÜNDÜ |
Staphylea Pinnata L. Katkılı Yenilebilir Film Üretimi |
Zeynep GÜRKAN |
Gıda Teknolojisi Programı |
Öğr. Gör. Dr. Serap ÖRÜNDÜ |
Yumurta Kabuğu Tozu İçeren Beyaz Peynir Üretimi |
Çağla DOĞAN |
Laborant ve Veteriner Sağlık Programı |
Öğr. Gör. Dr. Şükran ÖZTÜRK |
Ordu ilinde Yayılış Gösteren Staphylea Pinnata L. Türünün Esansiyel Yağ Asiti İçeriğinin ve Bazı Biyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi |