Uzaktan Eğitim (UZEM Evdekal) Sistemine Giriş

Yeni Koronavirüs (COVID-19) salgını nedeniyle YÖK’ün almış olduğu karar doğrultusunda teorik ve uygulamalı dersler ile ilgili eğitim öğretim süreci alınan tedbirler doğrultusunda hem yüzyüze hem de uzaktan eğitim yoluyla gerçekleştirilecektir.

Kullanılan sistem ile öğrencilerimiz herhangi bir internet gezgini bulunan bilgisayar, cep telefonu veya tablet ile uzaktan eğitimle verilecek dersleri alabileceklerdir. Sistem için Kullanıcı Adı ve Şifreniz, Öğrenci Bilgi Sisteminde kullanmış olduğunuz kullanıcı adınız ve şifrenizdir. Ders Programınız aşağıda belirtilmiş olup, "UZEM" olan derslerinizi uzaktan eğitim yoluyla alacaksınız.

"Uzaktan Eğitim Sistemi"ne bağlanmak için evdekal.uzem.odu.edu.tr linkine giriş yapabilirsiniz.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Programı İndir

Eklenme Tarihi : 16-10-2020 19:33:21