19 Aralık 2018 Renkli Yumurtalar Etkinliği

"Renkli Yumurtalar"

Gıda Kulübü tarafından çocuklar için yumurtanın faydalarına dikkat çekmek ve onları bilinçlendirmek amacıyla “Renkli Yumurtalar” isimli etkinlik gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında Ordu Özel Yağmur Kreşinde bulunan çocuklara yumurtanın faydalarını anlatan karikatürlü afişlerle gösteri yapıldı. Ardından çocuklarla birlikte el becerisini, hayal güçlerini ve zihinsel gelişimlerini arttırmak amacıyla yumurtalardan boyama figürler yapıldı. Son olarak da çocuklarla birlikte şarkılar söylendi ve küçük hediyelik kartlar dağıtıldı.

Etkinliğin gerek öğrenciler gerekse de çocuklar için oldukça yararlı bir bilgilendirme ve iletişim süreci sağladığını belirten Gıda Kulübü Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Serap Öründü “Hem öğrenciler hem de çocuklar için faydalı bir etkinlik oldu. Etkinlik boyunca oldukça eğlendiler. Bu tür etkinlikler öğrencilerimizin farklı deneyimler elde etmesi ve çocuklarımızın da bilgilendirilmesi noktasında oldukça önemli oldu” şeklinde konuştu.

Eklenme Tarihi : 09-04-2019 14:16:56