04 Ekim 2019 Yüksekokulumuza Yeni Kayıtlanan Öğrencilerimizin Oryantasyon Eğitimi

Yüksekokulumuza Yeni Kayıtlanan Öğrenciler Oryantasyon Eğitimi İle Eğitim Hayatlarına Başladılar

04.10.2019

Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran birinci sınıf öğrencileri için oryantasyon semineri düzenlendi.

Ulubey Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen oryantasyon eğitimine Yüksekokulumuz akademik ve idari personeller ile Yüksekokulumuz birinci sınıf öğrencileri katıldı.

2019-2020 eğitim öğretim döneminde Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerin üniversite yaşamına uyum sürecine katkıda bulunmak ve aidiyet duygusunun oluşturulması amacıyla düzenlenen seminer 1 hafta boyunca devam etti. Eğitimin süresince uyum ve oryantasyon sürecine ilişkin genel değerlendirmeler yapılarak öğrencilerin karşılaşabilecekleri sorunlar ve çözüm yolları hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, beslenme ve diyet hizmetleri, psikolojik danışma hizmetleri ve öğrenci kulüpleri hakkında bilgilerin verildiği programda Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından ders geçme, yatay ve dikey geçiş, not sistemi, harçlar öğrenci otomasyon sistemi, öğrenci mobil uygulaması anlatıldı. Bununla birlikte öğrencilere Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından kütüphane koleksiyonu, katalog tarama, ödünç verme hizmetleri anlatılırken Uzaktan Eğitim Merkezi hakkında detaylı bilgiler verildi.

Eklenme Tarihi : 04-03-2020 10:19:11