ULUBEY MESLEK YÜKSEKOKULU

4 Haziran 2021 Roche Kariyer Etkinliği

Roche Kariyer Etkinliği

Yüksekokulumuz Laboratuvar Teknolojisi Programında öğrenim gören öğrencilerimize uzaktan eğitim yoluyla Uluslararası Roche Firması tarafından kariyer etkinliği kapsamında In-Vitro Diagnostik (Vücut Dışı Tanı) hakkında eğitim semineri verilmiştir. Seminere Yüksekokulumuz Laboratuvar Teknolojisi Proıgramı akademik personeli ile bölüm öğrencileri katılım göstermiştir.

Eğitimde tanı alanında In-Vitro Diagnostik (Vücut Dışı Tanı)'nın önemi, dinamikleri ve sektördeki işleyişi üzerinde bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca öğrencilerin kişisel gelişiminde odaklanabilecekleri noktalar hakkında bilgi paylaşımları yapıldı.

Eğitime katılan öğrencilerle yapılan görüşmelerde, eğitimin inanılmaz düzeyde faydalı olduğu, çok bilinmeyen ya da göz ardı edilen bilgileri öğrendiklerini belirtmişlerdir. Ayrıca eğitimin başında ve sonunda eğitmenler tarafından yapılan anketlerin sonuçları da öğrencilerimizin görüşlerini kanıtlar niteliktedir. Buna göre 5 puan üzerinden değerlendirilen "IVD sektörü hakkında ne kadar bilgi sahibisiniz"  anketindeki sonuçlar eğitimin başında 1,8 iken eğitim sonunda 4,8 olarak ölçülmüştür.

 


Eklenme Tarihi : 16-06-2021 12:14:20