22 Aralık 2021 Dijital Çağda Yaşamak - İletişimin Temel Unsurları ve Teknoloji Bağımlılığı Eğitim Semineri

Yüksekokulumuzda öğrenim gören öğrencilere Ordu Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Dijital Çağda Yaşamak - İletişimin Temel Unsurları ve Teknoloji Bağımlılığı ile İlgili Eğitim ve Farkındalık  Semineri verilmiştir. Seminere Yüksekokulumuz idari ve akademik personelimiz ile tüm öğrenciler katılım göstermiştir.

İletişim araçlarının kullanımı, dijital kaynakların etkin ve verimli kullanımı ve dijital bağımlılıkla  ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla dijital kaynakların etkin ve verimli kullanılması, iletişim becerilerinin geliştirilmesi hakkında bilgiler verilmiştir.

Eğitime katılan öğrencilerle yapılan görüşmelerde, eğitimin inanılmaz düzeyde faydalı olduğunu ve çok bilinmeyen veya yanlış bilinen birçok bilginin doğrusunu öğrendiklerini belirtmişlerdir.

Eklenme Tarihi : 06-01-2022 10:08:47