16 Mayıs 2022 - Fotoğraf Neyi Anlatır? Ve Anlatmanın Halleri Semineri

Okulumuzda “Fotoğraf Neyi Anlatır? Ve Anlatmanın Halleri” isimli söyleşi gerçekleştirildi.

Ulubey Meslek Yüksekokulu Gazetecilik ve Habercilik Bölümü öğrencilerine yönelik “Fotoğraf Neyi Anlatır? Ve Anlatmanın Halleri” isimli bir söyleşi düzenlendi.

Fotoğraf sanatçısı Serhat Kır ve Gül Ersan’ın konuşmacı olarak yer aldığı söyleşide fotoğraf ve sunduğu toplumsal anlam üzerine detaylı bir sunum gerçekleştirildi.

Sakin Atölye isimli fotoğraf sanatı platformunun kurucularından fotoğraf sanatçısı Serhat Kır’ın kent, yabancılaşma ve fotoğrafta gerçeklik üzerine bir sunum gerçekleştirdiği söyleşide Kır’ın kendi fotoğraf çalışmaları da sergilendi.

Yine Sakin Atölye’nin kurucuları arasında yer alan Gül Ersan da çekmiş olduğu fotoğraflar ve fotoğrafla kurguladığı anlatılar üzerine öğrencilere bilgiler aktardı.

Söyleşi, Gazetecilik ve Habercilik Bölümünün Sakin Atölye adına gerçekleştirdiği fidan bağışına ait sertifikanın takdimiyle sona erdi.

Eklenme Tarihi : 18-05-2022 11:57:33