Aile Eğitim Programı ve Teknoloji Bağımlılığı Semineri

Yüksekokulumuzda öğrenim gören öğrencilere Altınordu Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü  tarafından "Aile Eğitim Programı ve Teknoloji Bağımlılığı" İle aile ilişkileri, ailede sağlıklı yaşamve  teknoloji bağımlılıkları ile sağlıklı yaşam modüllerinden oluşan başta çocuklar ve gençler olmak üzere toplumun tamamını bu konularda bilgilendirmeyi ve farkındalıklarını arttırmayı amaçlayan  Eğitim ve Farkındalık Semineri verilmiştir. Seminere Yüksekokulumuz idari ve akademik personelimiz ile tüm öğrenciler katılım göstermiştir.

Aile Eğitim Programı ve Teknoloji Bağımlılığı Programı çerçevesinde düzenlenen eğitimde ailevi sorunlar, stres, ruhsal-davranışsal ve sosyal sorunlar ile teknoloji bağımlılıklarının sebepleri ve önlenmesine ilişkin bilgilere ve bu konularda farkındalık oluşturacak detaylı verilere yer verilmiştir.

Eklenme Tarihi : 01-12-2022 08:42:54