Meslek Yüksekokulumuzda Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi

2020 yılından bu yana Ulubey Meslek Yüksekokulu müdürü olan Doç. Dr. Erdem Türkeli görevini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş’ın tensipleriyle Meslek Yüksekokulumuz Gazetecilik ve Habercilik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Anıl Kaan Uçar’a devretti.

Akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirilen törende Doç. Dr. Erdem Türkeli, bu tür görevlerin bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek “Ulubey Meslek Yüksekokulu müdürlüğünü birlikte çalıştığım ve kıymet verdiğim bir hocama devretmekten mutluluk duyuyorum. Kendisine yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Görevi devralan Dr. Öğr. Üyesi Anıl Kaan Uçar, “Kıymetli Erdem Hocamızın müdürlüğünde huzur içinde çalıştık. Bu görevi kendisinden devralmak benim için oldukça anlamlı. Okulumuza vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Ayrıca şahsımı bu göreve layık gören Rektörümüze de şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Devir teslim töreni, plaket takdiminin ardından sona erdi.

Eklenme Tarihi : 04-01-2024 09:05:50