ULUBEY MESLEK YÜKSEKOKULU

4-7 Aralık 2017 Yüksekokulumuzda Doğa ve İnsan Sergisi

Rektör Yarılgaç “Doğa ve İnsan” Sergisinin Açılışını Gerçekleştirdi

05.12.2017

Yüksekokulumuz Gazetecilik ve Habercilik Bölümünün düzenlediği “Doğa ve İnsan” temalı karma fotoğraf sergisinin açılışı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç tarafından gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuzda açılan sergiye Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ın yanı sıra Ulubey Kaymakamı Anıl Alkal’da katıldı. Yüksekokulumuzun, Güzel Sanatlar Fakültesi ve Ordu Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nin destek verdiği sergide Marmara, Ege, Ondokuz Mayıs gibi Türkiye’nin önemli üniversitelerinden fotoğraf sanatıyla ilgilenen akademisyenlerin eserleri de yer aldı.

Doğa ve insan temalı 22 fotoğraftan oluşan serginin açılışında Yüksekokulumuz öğrencileri,  akademik ve idari personeli ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç,  “Sanat insanların tutumlarını oluşturan, geliştiren ve bunu insani değerler katarak zenginleştiren bir alandır. Ordu Üniversitesi olarak sanatsal, kültürel ve sportif etkinliklerle 24 saat yaşayan kampüslerimizde, akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin yaşam kalitesinin yükseltilmesini hedeflemekteyiz. Dünyada isimleri öne çıkmış üniversitelerin, bilimsel çalışmalarının yanında sosyal alanlarda da güçlü oldukları görmekteyiz. Bu bağlamda akademik ve bilimsel çalışmalarıyla öne çıkan Üniversitemiz; kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda yürüttüğü ya da ev sahipliği yaptığı projelerle etkinliğini sürdürmeye devam etmektedir. Ulubey Meslek Yüksekokulunda açılan bu sergide doğa ve insan üzerine estetik ve öznel bakış açılışlarıyla ele alan fotoğrafları görmekteyiz. Bu tür sanatsal etkinliklere ev sahipliği yaparak doğanın saklı olan değerlerinin ortaya çıkarılmasına kıymetli insan değerlerinin ve kültür dokusunun tanıtılmasına vesile olmaktayız.” şeklinde konuştu.


Eklenme Tarihi : 12-12-2018 11:31:25