1 Aralık 2017 Kahvaltının Önemi Adlı Tiyatro Gösterisi

Ulubey Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Kahvaltının Önemini Tiyatro ile Anlattı

13.12.2017

Yüksekokulumuz Gıda Teknolojisi Bölümü öğrencileri, kahvaltı yapmanın önemini ilkokul öğrencilerine anlatmak ve öğrencilere kahvaltıyı sevdirmek için tiyatro gösterisi düzenledi.

Ulubey ilçesindeki Ulubey İlkokulunda düzenlenen etkinlikte Yüksekokulumuz öğrencileri, kahvaltının küçük yaştaki çocukların zihinsel ve bedensel gelişimleri üzerindeki etkilerini, hazırladıkları tiyatro gösterisi ile öğrencilere anlattı. Özellikle anneleri çalışan öğrencilerin kahvaltı yapma alışkanlıklarının düşük olması ve günün en önemli öğünlerinden mahrum kalmalarına dikkat çeken Yüksekokulumuz öğrencileri, hazırladıkları tiyatro gösterisini 20 kişilik ekiple sundu.

Düzenli beslenmede kahvaltı yapmanın öneminin anlatıldığı tiyatro gösterisinin önümüzdeki günlerde diğer okullarda da sahneleneceği belirtildi. Gıda Teknolojisi öğrencileri tiyatro etkinliğinin akabinde Ulubey’deki annelerle, kahvaltının önemi hakkında bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için buluşmaya hazırlanıyor.

Eklenme Tarihi : 12-12-2018 11:33:49