09 Mart 2018 Merkez Kütüphanesi ve Merkezi Araştırma Laboratuvarı Teknik Gezi Etkinliği

Yüksekokulumuz Öğrencileri Teknik Gezi Kapsamında Üniversitemiz Merkez Kütüphane ve Merkezi Araştırma Laboratuvarını Ziyaret Etti

Ordu Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksekokulu Kimya ve Kimyasal İşleme Teknolojileri Bölümü öğrencileri, 09 Mart 2018 tarihinde teknik gezi kapsamında Yrd. Doç. Dr. Serkan GÜNEY, Yrd. Doç. Dr. Diler US ALTAY ve Öğr. Gör. Sercan ERGÜN eşliğinde Üniversitemiz Merkez Kütüphane ve Merkezi Araştırma Laboratuvarını ziyaret etti.

İlk olarak Üniversitemiz Merkez Kütüphanesini ziyaret eden öğrenciler araştırma ve çalışma teknikleri hakkında bilgiler aldıktan sonra Merkezi Araştırma Laboratuvarını ziyaret etti. Burada Laboratuvar yetkilileri ve Bölüm Öğretim Elemanları eşliğinde laboratuvar cihazları ve makinaları ile deney ve araştırma konuları üzerine bilgi aldı.

Geziye katılan öğrenciler etkinlikten oldukça memnun olduklarını, ufuk açan bilgiler öğrendiklerini ve bu tür etkinliklerin daimi olarak yapılmasını istediklerini belirttiler.

Eklenme Tarihi : 08-01-2019 11:00:54