11 Nisan 2018 Yüksekokulumuzda Kutlama

Yüksekokulumuzda Daimi Kadroya Geçen Personel İçin Kutlama Gerçekleştirildi.

Okulumuz personeli Nazan Kaya, Özer Kaya, Fikret Şener, Ercüment Şen, Hakan Şahin,  Tevrat Türkyılmaz ve Erdinç Dokgöz’ün yasal düzenlemelerin sonucunda girdikleri sınavları başarıyla sonuçlandırıp daimi statüye geçmiş olmaları kutlandı.

Gerçekleştirilen etkinlikte kısa bir konuşma gerçekleştiren Yüksekokulumuz Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Serkan Güney, “Arkadaşlarımız zaten bizim ailemizin bir parçasıydı. Ancak kendi yaşamları adına çok önemli bir aşamanın kaydedilmiş olması okulumuzun gerek geleceği gerekse de bugünü için çok mutluluk verici bir gelişme. Kendilerine hayatlarının bu yeni döneminde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kutlama, daimi kadroya geçiş yapan okulumuz personelinin pasta kesmesinin ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Eklenme Tarihi : 08-01-2019 13:19:11