Gıda Teknolojisi Programının bulunduğu bölge başta olmak üzere ülkemiz gıda sanayii ve kamu kuruluşlarının ihtiyaçlarına cevap verebilecek, alanında rekabet edebilecek düzeyde bilgi ve yetenek kazandırılmış, çevre bilincinde olan, ülkesini ve mesleğini seven öğrenciler yetiştirmektir. Ayrıca farklı ölçekte gıda üretimi yapan kamu ve özel kuruluşların laboratuarında ve üretim süresince görev yapabilecek elemanlar yetiştirir.Programda öğrencilere alan derslerinin yanı sıra, laboratuar teknikleri ve diğer eğitimler de verilerek mezunların niteliklerinin arttırılması da amaçlanır.
Akademik Personel | |
Dr. Öğr. Üyesi Hilal TOZLU ÇELİK (Bölüm Başkanı) | Dahili: 3806 |
Öğr. Gör. Ersin ÇELEM | Dahili: 3825 |
Öğr. Gör. Dr. Serap ÖRÜNDÜ | Dahili: 3820 |