ULUBEY MESLEK YÜKSEKOKULU

Gıda Teknolojisi Programı

Gıda Teknolojisi Programının bulunduğu bölge başta olmak üzere ülkemiz gıda sanayii ve kamu kuruluşlarının ihtiyaçlarına cevap verebilecek, alanında rekabet edebilecek düzeyde bilgi ve yetenek kazandırılmış, çevre bilincinde olan, ülkesini ve mesleğini seven öğrenciler yetiştirmektir.

Ayrıca farklı ölçekte gıda üretimi yapan kamu ve özel kuruluşların laboratuarında ve üretim süresince görev yapabilecek elemanlar yetiştirir.Programda öğrencilere alan derslerinin yanı sıra, laboratuar teknikleri ve diğer eğitimler de verilerek mezunların niteliklerinin arttırılması da amaçlanır.

Akademik Personel
Dr. Öğr. Üyesi Hilal TOZLU ÇELİK
 0452 861 2005 / 3806
 hilalcelik@odu.edu.tr
Gıda İşleme Bölümü (Bölüm Başkanı)
Gıda Teknolojisi Programı
   
   
Dr. Öğr. Üyesi Serap ÖRÜNDÜ
 0452 861 2005 / 3820
 seraporundu@odu.edu.tr
Gıda İşleme Bölümü
Gıda Teknolojisi Programı
   
   
Öğr. Gör. Dr. Ersin ÇELEM
 0452 861 2005 / 3825
 ersincelem@odu.edu.tr
Gıda İşleme Bölümü
Gıda Teknolojisi Programı
   
   

Kayıt Tarihi 18.11.2025 10:24:47 - Düzenmele Tarihi 20.11.2025 13:02:37